Periodisme Juvenil

Ferralla al riu Ebre

dijous, 22 de gener de 2015

OPINIÓ.- No hi ha dret a decidir a Tortosa. CiU, el que promulga la llibertat d'expressió ha deixat de banda aquesta per vetar una consulta referent al Monument de la Batalla de l'Ebre que hi ha enmig del riu pel seu pas per Tortosa. 

Un monument que al meu parer no és digne de conservar ja que commemora una època vergonyosa on uns i altres es mataven. És ofensiu per a totes aquelles persones que van perdre la guerra ja que les plaques sol honraven als que estaven al costat de Franco. "Als combatents que trobaren glòria" és una frase plena de dolor perquè la glòria no es va trobar enlloc.


De totes formes penso que s'ha de votar. N'hi ha que diuen que és història i que per tant s'ha de conservar per això la millor solució  és un procés de participació ciutadana.

En ple segle XXI que se suposa que estem, el Govern municipal no hauria de vetar de cap de les maneres una proposta on la ciutadania són els protagonistes. Tant per conservar-lo com per fer-lo fora és important saber de primera mà que pensen els veïns i veïnes de la ciutat. 


David Benito Llatge
Editor de Periodisme Juvenil

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks