Periodisme Juvenil

Periodisme amb força!

dilluns, 12 de gener del 2015

PERIODISME JUVENIL.- Aquest portal informatiu ha estat decaient des de fa uns mesos, un blog que ja no s'actualitzava i que deixava molt que desitjar. Una deixadesa, d'altra banda, portada pel desengany d'un periodisme prepotent i un periodisme acomodat que aplacava tots els ànims de fer alguna cosa de rigor. 

Ara, però, tornem i ho fem amb més força que mai, preparats per a qualsevol cosa. Simplement intentarem portar endavant una tasca de poder ciutadà, de noticies verdaderes i valentes que no es deixen portar per partidismes. Ens equivocarem segurament però rectificarem i continuarem. 

Aquest 2015 la tasca de Periodisme Juvenil serà més intensa que mai continuant amb les noticies locals de Tortosa i de les Terres de l'Ebre però sense deixar de banda temes d'interès nacional. Opinió, diversitat, integritat i entrevistes, tot pot entrar a configurar el nostre blog. Una agenda, que sense cap mena de dubtes anirà marcada per les eleccions municipals i les eleccions estatals però també les que semblen ser unes imminents eleccions plebiscitàries.

Més guerrers que mai, tornem aquí per a quedar-nos! 

Salut, periodisme i democràcia!

Periodisme Juvenil, 2015

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks