Periodisme Juvenil

Uns premis ebrencs que tenen trampa

divendres, 17 de maig del 2013

Els premis ebrencs organitzats cada any per una cadena de televisió del territori porta trampa. Esborren correus, no donen peu a la democràcia de vots, no donen veracitat de les coses, no compleixen les bases... infinitat de detalls que fan que aquesta nova edició dels premis sigui un fracàs. Molta gent es revoluciona per les xarxes socials i consideren que aquests premis no són de fiar. Transparència, és la paraula que més es demana ja que no donen evidencies d'aquesta. Una dura batalla dialectal entre aquells que creuen amb els premis  i aquells que critiquen l'organització. Consideren que "com no guanya qui té que guanyar" els premis intenten de totes les formes acabar amb els altres participants. Aquests premis ja tenen una quarta edició que consideren "d'èxit" però no compleixen cap dels objectius marcats, només el d'usuaris registrats, però quan esborren certs usuaris no els esborren del objectiu, per tant també queda en evidència aquest últim detall.

David Benito Llatge
PD: No té res a veure el bloc amb l'opinió personal de l'administrador. Com administrador he pogut comprovar molts d'aquests detalls i no fa falta dir quins premis són, ja que tothom els coneix. 

2 comentaris:

  1. Si hagués guanyat l'antibullinn aquest article no hagés aparegut perquè haguesseu guanyat vosaltres :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja no Arnau, t'asseguro que no! No es precisament per la categoria aquesta. Sinó que hi ha trampes per altres cantons!

      Elimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks