Periodisme Juvenil

"Splash" supera "¡Mira quién salta!" en audiència i classe

diumenge, 17 de març del 2013

S'estrena "Audiencie TV" a Periodisme Juvenil. Una secció setmanal comentant i valorant el millor i el pitjor de la setmana. Que millor estrenar la secció amb una comparació de "Splash! Famosos al agua" i "¡Mira quién salta!". Antena 3 va superar l'estrena del seu nou programa. Telecinco va estar per sota del programa mestre d'Antena 3. Primer que tot ja em sembla horrible que una cadena de televisió es copie d'un programa que únicament canvia el nom. Anem a veure els resultats d'estrena d'un programa i de l'altre, així podem veure que Antena3 supera a Telecinco en una diferència d'un 2,9%.

Per tant es veu clarament que Antena3 supera Telecinco en tot els aspectes del programa. Pel que fa al jurat crec que la totes dues formes de valoració són dolentes però Splash al menys els criteris són més professionals. Els famosos invitats són millors els d'Antena3, Telecinco reflecteix el seu estil més descontrolat, més senzill i més groller. Per últim, els salts són més espectaculars els d'Splash, a "Mira quién salta" són senzills i molts no passen ni del metre. 
La meva nota seria un 9 per a Splash tot i que pot millorar en molts d'aspectes i un 4 a "Mira quién salta" per no ficar-li menys nota.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks