Periodisme Juvenil

Pepet i Marieta amb nou disc desprès de tres anys de silenci

dimecres, 27 de març del 2013

El nou disc de Pepet i Marieta arriba desprès de tres anys de silenci. "Lo món d'un mos" serà el disc més festiu de la seva carrera musical. Pep Gimeno "Butifarra", Sílvia Ampolla, Yacine Belahcene o Joan Garraig són alguns dels col·laboradors del disc editat per Mésdemil. Textos descarats, crítics, combinant pop, rock, funky, paxanga... per a vestir històries quotidianes i sempre amb sentit de l'humor. 

La formació de les Terres de l'Ebre ha obert un Verkami anomenat 1€TOUR que permetrà a tots els seguidors del grup l'entrada a 5 concerts de presentació per només 1€. Els concerts tindran lloc a Lleida el 30 de març, a Barcelona el 9 de maig, a Tarragona el 16 de maig, a les Jornades Musicals de l'Ermita d'Ulldecona el 9 de juny i a València (data encara per determinar). A més de les entrades a 1€, la banda ofereix diverses compensacions que van des de la mera menció als agraïments del disc a un concert acústic amb striptease inclòs passant per CDs signats, samarretes o roba interior amb el logotip del grup.  El Verkami estarà en marxa fins al 20 d'abril.


 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks