Periodisme Juvenil

La Terra Alta arribarà al 90% d’ocupació turística durant els dies centrals de la Setmana Santa de 2013

dimecres, 27 de març del 2013

 L’ocupació turística a la Terra Alta durant els primers dies de la Setmana Santa (de dilluns 25 fins al dijous 28 de març) arriba a hores d’ara al 38%. En canvi durant la segona meitat de la setmana els establiments poden assolir xifres de fins al 90% d’ocupació, segons les dades que ha recollit l’observatori turístic del Consell Comarcal de la Terra Alta. Tot i això, són diversos els allotjaments que ja tenen l’ocupació al 100% de divendres fins a diumenge i estan derivant clients cap a altres establiments de la comarca amb índex d’ocupació més baixos.

La tranquil·litat que desprèn la comarca, sense aglomeracions, la Via Verda, el parc natural dels Ports i el contacte amb la natura son els ítems que més valoren els turistes a l’hora de triar la Terra Alta com a destí preferent per a aquest dies de descans. Actes com La passió de Vilalba dels Arcs, la Biennal d'Art de Corbera d'Ebre o l’ampliació d’horaris en els centres d’interpretació d’arreu de la comarca contribueixen tambè a ampliar l’oferta del territori fet que atreu encara més als visitants.

Segons les apreciacions fetes pels establiments turístics de la comarca, els nivells d’ocupació d’aquesta temporada de Setmana Santa es mantenen igual que l’any anterior, tot i que un 20% dels establiments enquestats manifesten un lleuger increment en l’ocupació turística dels seus locals, la qual cosa porta a pensar que turísticament, la Terra Alta està resistint força be l’actual crisi econòmica.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks