Periodisme Juvenil

Primera Jornada de Lluites Socials a Deltebre

dimecres, 20 de febrer del 2013

El col·lectiu Acampada Terres de l'Ebre 15M, juntament amb la col·laboració del Centre Social Autogestionat Lo Maset, la revista Cafè amb llet i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, organitza la primera Jornada de Lluites Socials que es durà a terme durant el dissabte 23 de febrer al CSO Lo Maset, a Deltebre. 

A la jordana assistiran com a ponents l'Ada Colau, cofundadora i portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i coautora del llibre Vides Hipotecades, Marta Sibina i Albano Dante, editors de la revista Cafè amb llet, representants de la Plataforma Antifracking i representants d'Artieda, poble afectat per l'embassament de Yesa. 

La jornada vol ser un dia de reflexió i anàlisis sobre diversos fronts de lluita social oberts arreu del país. Els diversos col·lectius conformen una mostra de col·lectivitat, resistència pacífica, desobediència civil i compromís ètic davant el nefast engranatge capitalista que assola tot tipus de drets i llibertats socials. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks