Periodisme Juvenil

L’Ajuntament de Sant Jaume homenatja Cinta Prats Bertomeu pel seu centenari

dissabte, 16 de febrer del 2013

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha homenatjat aquest matí Cintra Prats Bertomeu, veïna del municipi, coneguda com Cinteta de Sorreta, que va nàixer el 15 de febrer de 1913 i que avui compleix 100 anys. Durant l’acte, l’alcalde, Joan Castor Gonell, ha destacat el seu caràcter lluitador. “Avui els fets es precipiten amb una gran rapidesa i vivim una situació complicada, per això, més que mai la Cinta és l’exemple de la lluita per tirar endavant, amb tenacitat i treball”.
L’alcalde li ha lliurat una placa commemorativa en nom de l’Ajuntament i el president de l’Associació de Jubilats, el Sr. Josep Maria Beltri li ha fet entrega d’un ram de flors.
L’homenatge ha començat a les 11.30 hores amb una missa a l’església parroquial de Sant Jaume i ha acabat amb l’actuació de la coral “Veus de l’Ebre”, que ha interpretat diferents peces en honor seu i l’han distingit amb un obsequi.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks