Periodisme Juvenil

El Punt Jove de Tortosa es trasllada al Centre Cívic de Ferreries amb la voluntat de créixer en usuaris

diumenge, 6 de febrer del 2011


Tortosa ha posat en marxa el nou equipament d’atenció als jóvens de la ciutat. El renovat Punt Jove Tortosa s’ubica als baixos del centre cívic de Ferreries, a l’antic mercat del barri. L’equipament compta amb quatre punts de connexió a internet amb accés lliure, a més d’oferir informació d’interès per als jóvens, especialment sobre formació, faena, associacionisme o oci.
Les noves instal·lacions s’han traslladat des de la casa Sant Antoni, a l’interior de l’estadi municipal, i des d’aquesta setmana ja són plenament operatives a la plaça Mestre Monclús. Segons els seus responsables, la nova ubicació, a tocar dels instituts, suposarà una pujada del nombre d’usuaris.
El Punt Jove també centralitza la major part dels Cursos de Formació Alternativa, que tindran lloc a les aules d’aquest complex.
Aquest servei és la primera activitat que s’ubica de manera estable al nou edifici, construït aprofitant la remodelació que s’ha fet de l’antic mercat. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha avançat que durant aquest febrer previsiblement es posarà en funcionament la resta dels espais, que ocuparan diverses entitats de la ciutat.
L’horari del Punt Jove Tortosa és de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16.30 a 18.30 hores.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks