Periodisme Juvenil

L'alcaldessa de Sant Cugat explica que no aplicaran retallades als pressupostos del 2014

dissabte, 10 d’agost del 2013

SANT CUGAT.- L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha explicat aquesta setmana en una entrevista a la televisió local Cugat TV, que el seu equip de govern no aplicaran retallades a les partides dels pressupostos de l'any 2014. Conesa va dir també al programa "Línia directa" que congelarà la pressió fiscal i preveu que l'any s'acabi amb superàvit. L'alcaldessa ha assegurat que la prioritat del consistori és garantir l'estabilitat pressupostaria. Per tant, gràcies a la feina feta, assegura que no caldrà retallar en pressupostos de l'any vinet. 

Mercè Conesa també va contestar a la polèmica del Grup Sanchez. Segons el presentador del programa, diverses entitats han denunciat que aquest grup no té permís per emmagatzemar residus a les instal·lacions de l'antiga fàbrica de Sucream. Conesa ha explicat que aquesta activitat s'està portant a terme a uns terrenys de Cerdanyola i que per tant les actuacions que pot realitzar l'Ajuntament de Sant Cugat són nul·les. Conesa, però, ha alertat que han de treballar tots junts ja que l'accés d'aquesta activitat és des de Sant Cugat. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks