Periodisme Juvenil

Milers de persones protesten a Tortosa en contra de la Reforma Laboral

diumenge, 19 de febrer del 2012

Avui, milers de treballadors i treballadores, ciutadans i ciutadanes de tot Catalunya, s'han mobilitzat a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Tortosa, per dir no a una reforma laboral imposada pel Govern del Partit Popular i aplaudida per CiU i la Patronal.

Tortosa, ho ha fet a les 12 del migdia, des de la Plaça del Carrilet, on han acudit més de 2.000 persones segons l'organització. Durant la manifestació hem pogut veure moltes senyals de protesta, fins i tot hem vist gent disfressats amb caretes dels principals representats partits polítics, caracteritzan als persoatges. A la mobilització hem pogut veure diferents representats dels partits municipals del PSC, ERC, i ICV; com també hem vist gent d'Acampada Tortosa i del SEPC (sindicat d'estudiants dels Països catalans). 

Desprès del recorregut que ha acabat a la Plaça dels Dolors, s'ha llegit el manifest, que consideraven la reforma com a "precaritzada, desregular, liberitzada, i que generava una política antisocial que només genera més atur i empobreix la societat.".

Per últim han fet una crida a tota la ciutadania a no resignar-se. "Aquesta no és una opció!" han dit.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks