Periodisme Juvenil

Tortosa per la Independència amb web propi

dimecres, 28 d’agost del 2013

TORTOSA.- L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Tortosa ha estrenat recentment un nou web anctortosa.cat. La nova web de l'ANC inclourà els detalls de tots aquells actes de caràcter independentista del municipi. Tortosa per la Independència va ser constituïda el 24 de juliol d'aquest any. Dins dels objectius d'aquest col·lectiu està el de promoure les condicions polítiques i socials per crear un estat català; poder unir a tots aquells que puguin treballar amb els objectius de l'ANC i per últim el de facilitar i potenciar tots els actes que tinguin com objectius els anteriors.Tortosa per la independència també té Facebook per tal de facilitar la comunicació entre la gent que vulgui estar comunicada dels actes que es realitzin. 
El proper 30 de setembre, en plenes Festes de la Cinta, es farà una cadena humana per la independència a la ciutat de Tortosa, a partir de les 20h, es preveu unir el barri de Ferreries amb Tortosa centre a través del pont de l'Estat. Per la nit, Xeic, actuarà en concert.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks