Periodisme Juvenil

Trencant el somni!

diumenge, 3 de gener del 2016

OPINIÓ.- Permeteu que escrigui l'article més enfadat i més directe que fins ara he escrit. Hem fet el ridícul davant tot el món i el que és pitjor, davant Espanya. La CUP finalment no envestirà a Mas després de la comèdia que han estat fent. Junts pel Sí tampoc han estat capaços de proposar un nou candidat que sí que agradi a la CUP. Entre uns i altres, als que ens han fotut però bé són als catalans que volem la independència de Catalunya. 

Ells són els únics responsables del desastre que han comès a Catalunya i ens han abocat a unes noves eleccions. Han fet que els últims anys de lluita no hagin servit per res. Han jugat amb el nostre somni i amb les nostres il·lusions i han tirat per la borda una manifestació multitudinària a Barcelona, una cadena de nord a sud del país, una "V" amb els colors de la senyera, una jornada de participació com el 9N, una onada de colors a la Meridiana i unes eleccions històriques on la participació havia donat legitimitat parlamentària per continuar amb el repte de la independència. 

Com a independentista hem sento humiliat, estafat i ridícul. Hem toca molt els collons, i perdó per l'expressió, que per tenir ganes de protagonisme uns i altres (Junts pel Sí i la CUP) hagin trencat tot el que fins ara havíem aconseguit. És per això que no votaré. Davant l'escenari de noves eleccions no aniré a votar ja que per molt que voti, després els polítics jugaran amb el meu vot com acaben de demostrar. 

Tot i això, continuaré sent independentista, només faltaria, però si ja ho veia difícil, ara ho veig impossible. 

Salut i independència. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks