Periodisme Juvenil

Ferran Bel respon les preguntes de Twitter

divendres, 2 d’agost del 2013

TORTOSA.- L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha contestat aquest dijous a l'Entrevista de Periodisme Juvenil, a les preguntes que els seguidors van enviar per Twitter. 


Ferran Bel explica que és la ciutadania la que té valorar la seva implicació amb la ciutat
Una de les preguntes era enviada per Eugeni Monllaó i ens deia "Tant criticar Joan Sabaté per ser alcalde i senador, com ho porta Ferran Bel fent el mateix?". L'alcalde va explicar que qui ho ha de valorar, a part dels militants socialistes,  és la ciutadania. Ells són qui han de acreditar si la implicació de l'alcalde és la mateixa que la que feia l'ex-alcalde, Joan Sabaté. Bel va detallar que a banda, actualment l'equip de govern està molt consolidat. El de CiU ha dit que la seva presència a la ciutat tampoc ha estat qüestionada com sí passava en Sabaté. L'alcalde va dir també, que no té cap interès de criticar a l'anterior alcalde i que li mereix tot el respecte, però que la seva tasca es va veure qüestionada amb els resultats electorals que va tenir.


Bel no admet que es digui que el projecte de les piscines sigui inviable

Un altra pregunta enviada per Llorenç Viña deia "Per què es van destruir les piscines de Tortosa dies abans de les eleccions sense tenir un projecte sòlid/viable?". En aquest sentit, Bel va apuntar que una cosa és que desprès el projecte no tires endavant però que aquest si que era sòlid i viable. El problema, segons Ferran Bel, surt quan  una de les empreses que formaven l'empresa que va tirar endavant aquest projecte no anessin bé. Bel va assegurar que no es van tirar les piscines per destruir-les, ja que això no entra al cap de ningú i seria absurd. L'alcalde de Tortosa explicava  que se'ls pot acusar de què ara per ara les piscines no tirin endavant, però que de cap manera se'ls acusi de no fer res amb les piscines com els anteriors equips de govern que no van presentar ni un projecte per reformar les piscines. En canvi creu que el govern de CiU en la pitjor conjuntura econòmica que ha viscut la ciutat i el país estan intentant tirar endavant el projecte. Bel creu que la gent s'hauria de preguntar el perquè en la conjuntura més favorable de les dues primeres parts de la decada del 2000 l'Ajuntament no fesa res. Bel vol recordar que en l'àmbit esportiu han construït una pista d'atlestisme, un camp de gespa artificial nou, un circuit de ciclisme a Vinallop, un poliesportiu nou i remodelat l'anterior... i per tant en aquest àmbit n'han fet molts de projectes. Bel no admet que es digui que el projecte sigui inviable. Tot i això, l'alcalde de Tortosa ha dit que estan treballant per tal que es pugui continuar endavant tot i no avançar-nos una data de finalització.


                       

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks