Periodisme Juvenil

El Govern no confia amb l'èxit de la Via Catalana

dissabte, 31 d’agost del 2013

CATALUNYA.- Fonts pròpies de treballadors de trànsit de l'estat ens han assegurat que el Govern de la Generalitat no confia amb l'èxit de la Via Catalana que pretén unir el nord i el sud de Catalunya el proper 11 de setembre. Els treballadors van ser avisats que el dia onze haurien de treballar per solucionar els possibles problemes de trànsit ja que la via passaria per la carretera nacional. Pocs dies després els mateixos treballadors van ser avisats que no caldria que treballessin aquest dia. El motiu és que la Generalitat no creia que s'arribés aconseguir l'èxit de la via i que per tant no feia falta molt de moviment de treballadors que solucionin els possibles problemes de la carretera. 

El proper 11 de setembre els catalans i catalanes tenen un gran repte, unir-se les mans per aconseguir una cadena i d'aquesta manera unir tot el territori català, de nord a sud. Aquest repte seria un gran triomf per Catalunya ja que seria tot un ressò mediàtic internacional i es demostraria que aquesta nació lluita per ser un nou estat independent, però que aquesta lluita va acompanyada de pacifisme i de tranquil·litat, demostrant el gran patrimoni cultural de Catalunya. Durant aquests últims mesos diverses ciutats ja han realitzat "assajos" de la cadena humana i tots ells han resultat un èxit. Els catalans i catalanes que vulguin la independència de Catalunya s'han d'unir a la Via Catalana i sobretot poder omplir els trams de les Terres de l'Ebre, els més vuits pel moment.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks