Periodisme Juvenil

L'Ajuntament de Tortosa comença una campanya de recollida de material escolar

dijous, 8 d’agost del 2013

TORTOSA.- L'Ajuntament de Tortosa, amb la col·laboració de Creu Roja, Càritas, l'Arxiconfraria de la Mare de Déu de la Cinta i la Fundació la Caixa ha anunciat aquest dimecres una recollida de material didàctic per a les famílies més necessitades. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha dit que aquesta campanya surt després de l'èxit que van tenir les recollides d'aliments. És per això que ara s'ha decidit fer una recollida de material escolar que permetrà que molts nens i nenes d'entre 6-16 anys tinguin material nou per començar el curs. La campanya començarà el dia 19 d'agost i durarà fins l'inici del nou curs escolar. A més, Bel ha demanat a les diverses entitats que durant l'Ofrena de Flors i Fruits de la Mare de Déu de la Cinta també es pugui dipositar equipament per estudiants. L'alcalde de Tortosa creu necessari que la gent col·labori també amb aquesta acció que ha engegat el consistori. 
Per la seva banda, la directora de l'Àrea de Negoci de "la Caixa" a les Terres de l'Ebre, Mercè Caballé, ha destacat la funció de la Fundació "la Caixa" en projectes socials. Caballé ha assegurat que enguany han destinat més de 350.000 euros a les Terres de l'Ebre. A banda, ha apuntat que l'eina més important de la fundació és la tasca dels voluntaris. Pel que fa a la campanya de recollida de material escolar, Caballé ha explicat que la Fundació col·laborarà amb una dotació econòmica i que a les diferents oficines de "la Caixa" posaran caixes per dipositar el material.

Des de la Creu Roja també han anunciat que durant la Festa del Xiquet que se celebra per la festa major a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta també es podrà donar material escolar. A més, tots aquells que vulguin donar-ne podran fer-ho als diferents punts de distribució que s'han establert. Així, es podrà fer donatius a les diferents oficines de la Caixa, a l'Ajuntament de Tortosa, i a les llibreries Cid de Ferreries, La 2 de Viladrich, Arrels i Ebrebooks. També als hipermercats Carrefour Market i Simply.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks