Periodisme Juvenil

Un mort i sis ferits a Tortosa

dimecres, 4 de maig del 2011

El conductor d'un turisme, de 26 anys i veí de Tarragona, ha mort en xocar el vehicle que conduïa amb un autobús escolar a Tortosa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre ha passat, per causes encara desconegudes, al quilòmetre 21 de la carretera C-12, a Tortosa.

Com a conseqüència del sinistre, ha mort el conductor del turisme, de 26 anys i veí de Tarragona, i han quedat ferits lleus alguns alumnes d'un centre pròxim a la zona que viatjaven a l'autobús, amb contusions o atacs d'ansietat. Concretament, sis escolars han resultat ferits lleus, així com el conductor de l'autobús i una monitora. Tots ells ja han rebut l'alta mèdica després d'haver estat traslladats a l'Hospital Verge de la Cinta. Els altres 25 nens, que han resultat il·lesos, han estat traslladats al CAP per fer-se una revisió. 

La calçada ha estat tallada en tots dos sentits durant unes hores i el trànsit s'ha reorientat per la T-301. A hores d'ara, però, ja està restablerta la circulació.

Estat en què ha quedat l'autobús escolar
estat del autobús 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks