Periodisme Juvenil

Compte enrere per acabar les classes!

dimecres, 15 de desembre del 2010

Ja hem tancat el primer trimestre, i ara ja ens falta poc per anar de vacances. De moment ja comencen a trobar activitats que indiquen que estem en els últims dies.
Avui ja han marxat l'alumnat que anava a la neu, ja han arribat a Masella i han arribat molt bé, estaran fins divendres al alberg Abrigall Masella, el alberg que està a peu de pista.
Demà dijous a l'Instiut de Tortosa arribà la Marató de TV3, al matí l'alumnat de 3r d'ESO rebrà una xarrada sobre la marató i desprès a les 11h es farà una unflada de globus col·lectiva.
El divendres 17 a les 12:30 es farà la recollida d'aliments i es podrà veure una pel·lícula, encara ara no es sap quina.
Els dilluns 20 i el dimarts 21 les classes continuaran amb normalitat però ja el últim dia, el dimecres 22, ens traslladarem a l'estadi a les 8.30 h i es faran diverses activitats, entre d'altres, el torneig de futbol, la venta de creps per part de l'alumnat de francès i la venta de entrepans i altres coses per part de l'alumnat de 4rt d'ESO.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks