Periodisme Juvenil

Una empresa de la Terra Alta, acollida als ajuts Leader, protagonista del darrer espot del 012

dissabte, 13 d’abril del 2013


TERRA ALTA.- Una empresa de la Terra Alta dedicada a l’elaboració i comercialització de productes de cosmètica natural, a partir de l’oli d’oliva verge extra de primera premsada en fred com a matèria primera, protagonitza el darrer espot del 012, estrenat a TV3 el passat dilluns dia 8 d’abril. Es tracta d’un anunci en què s’explica la possibilitat d'acollir-se als ajuts Leader, tal com aquesta empresa va fer en la convocatòria 2011.

Els ajuts Leader es desenvolupen en el marc de l’Eix 4 Leader del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, pel període 2007-2013 i estan cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Aquest ajuts estan destinats a potenciar i millorar l’activitat econòmica de les zones rurals de Catalunya. A les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, aquest ajuts es gestionen a través del Grup d’Acció Local Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks