Periodisme Juvenil

Jordi Jordan (ICV) denuncia el primer any de mandat

divendres, 29 de juny del 2012


Imatge cedida per ICV
Ahir al matí, el grup parlamentari d’Iniciativa Verds Entesa per Tortosa, va presentar la nova composició del partit amb la incorporació de la regidora Cinta Galiana. El portaveu del grup municipal, Jordi Jordan ha aprofitat la roda de premsa per fer balanç del primer any de mandat de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, en la seva nova legislatura.

Jordan ha destacat tres grans eixos del primer any de mandant de l’alcalde: un govern “prepotent” fruit de la majoria absoluta; un govern que no planta cara a les retallades de Mas i Rajoy, i una paralització de la ciutat. 

El regidor ha denunciat també l’absència dels tres “caps de govern” de la ciutat. L’alcalde de Tortosa fen de senador a Madrid, Meritxell Rojer diputada a la Generalitat, i Pere Panisello a la Diputació de Tarragona, deixant així la ciutat buida d’algú que es preocupa pels ciutadans. El portaveu d’ICV ha destacat també la hipocresia de l’alcalde que criticava quan l’exalcalde Joan Sabaté (PSOE) exercia paral·lelament el seu càrrec amb el de senador. 

ICV opta a una oposició responsable, continuant amb la mateixa línia de presentar projectes per millorar la ciutat, i crítics en les males actuacions del govern de CIU a Tortosa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks