Periodisme Juvenil

Movem Tortosa encamina el seu projecte a crear una ciutat més democràtica

dijous, 30 d’abril del 2015

TORTOSA (E-24MEbre).- La plataforma ciutadana Movem Tortosa i en concret el seu alcaldable, Jordi Jordan, han presentat aquest dimarts davant un centenar de persones les línies generals del projecte electoral per a la ciutat. 

En la conferència "per una nova Tortosa en moviment", Jordan ha explicat algunes de les 150 propostes que recullen el seu programa electoral penjat a la pàgina web de la jove marca electoral. El periodista Josep Bayerri, encarregat de fer la presentació inicial, ha explciat que el projecte és de totes aquelles persones que volen construir una nova ciutat. 

En el programa de Movem Tortosa es destaca tres grans eixos que seria convenient fer en 10 anys vista. Per tant, el programa de la formació va més enllà d'aquestes eleccions i pretén construir una nova Tortosa i que passa tant per la participació ciutadana com per la millora dels drets socials i la creació d'un pla estratègic per potenciar el petit comerç, el turisme i el patrimoni. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks