Periodisme Juvenil

L'efecte Polònia

dimarts, 3 de juny del 2014

Molts polítics s’han vist involucrats amb el famós programa “Polònia” de TV3. No se’n salva ningú, imiten des del president de la Generalitat fins als “díscols del PSC”.  Aquest programa aconsegueix fer riure a la gent cada setmana però més enllà d’això, cal recordar que el Polònia és una crítica a la realitat, satiritzant i ironitzant els personatges.

Però que en pensen els polítics d’aquest programa? Suposo que no els ha de fer molta gràcia tal com hi surten representats, perquè molts cops allò que és veritat fa mal i moltes vegades aquest programa aconsegueix explicar moltes veritats. Però això no passa només amb el programa televisiu, molts imitats estan en contra de revistes com el “Jueves” o d’altres caricatures ja siguin a nivell nacional com a nivell territorial. 

Els imitats s’ho haurien de prendre a bones. És del tot just que la societat pugui veure la realitat satiritzada de la nostra política. Aquells que es veuen en portada o contraportada d’un diari, haurien de estar satisfets. Jo sempre dic que mentrestant es parli d’algú, sigui bo o dolent, li estàs donant una fama.  A més, estic segur que molts cops algú s’ha rigut de la seva pròpia caricatura o d’algun company de partit.
Per tant animo a tots els polítics que riguin, que quan es vegin per la tele o pel diari que es doni per satisfets. Total, si creuen que no s’ajusta a la realitat, no els ha de molestar.


Article publicat al Cop d'Ull del mes de juny

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks