Periodisme Juvenil

Sona 21, un concurs per donar empempta als grups de música ebrencs

diumenge, 1 de desembre del 2013

Canal 21 Ebre.- El programa Districte 21 de Canal 21 Ebre estrena nou programa: "Sona 21". El seu objectiu és donar veu als diferents grups musicals de les Terres de l'Ebre i promoure els nous artistes emergents del territori. El guanyador podrà gaudir de concerts en directe per les diferents localitats de les Terres de l'Ebre a la Festa 21 organitzada per la mateixa cadena de televisió local. Per més informació consulteu aquest enllaç http://districte21.blogspot.com.es/2013/11/canal-21-engega-el-concurs-musical-sona_876.html

Aquestes són les bases del concurs

1. La fase de captació de concursants s’inicia el 13 de novembre de 2013 i finalitza el 15 de desembre de 2013. Durant aquesta franja de temps els grups han de posar-se en contacte amb la televisió.
2. Els grups concursants han de comptar com a mínim amb un videoclip. No és necessari que el videoclip sigui amb alta qualitat. Pot ser un vídeo amb fotografies i amb so.
3. Per participar els grups han d’enviar un correu electrònic amb el videoclip, una breu descripció i el nom dels membres del grup. L’adreça és districte21@gmail.com.
4. Els grups han de ser de les Terres de l'Ebre. 
5. No s'admetran al concurs els grups musicals que no s'hagin inscrit abans de la data assenyalada (15 de desembre de 2013). 

A què espereu per apuntar-vos? 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks