Periodisme Juvenil

Tardes musicals vora el mar a Vilanova i la Geltrú

dimecres, 10 de juliol del 2013

VILANOVA I LA GELTRÚ.- L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'Estació Nàutica organitzen tardes musicals vora el mar durant els dissabtes de juliol i agost. Començarà aquest dissabte i finalitzarà el 31 d'agost. Les actuacions seran gratuïtes i aquest és el programa:
- El 13 de juliol la Banda Mestre Montserrat farà una cercavila pel passeig del Carme. L'itinerari surt de la Rambla de la Pau, davant el monument a Francesc Macià, i transcorre pel passeig del Carme fins a la Torre Blava. 
- El 20 de juliol es farà una ballada de sardanes al capdavall de la rambla de la Pau, davant el monument a Francesc Macià, a càrrec de la Cobla Catània. 
- El 27 de juliol és el torn de la cercavila de la banda de sac de gemecs i flabiols La Sacairada. L'itinerari surt de la Rambla de la Pau, davant el monument a Francesc Macià, i transcorre pel passeig del Carme fins a la Torre Blava. 

Les tardes musicals descansen per Festa Major, i tornen dissabte 10 d'agost amb les havaneres del grup La Petita Havana, que es podran escoltar al passeig del Carme. 
Finalment, el 17 i el 31 d'agost la Cobla Catània torna a oferir ballades de sardanes al final de la rambla de la Pau.  


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks