Periodisme Juvenil

Comiat dels 24 joves que han treballat en el camp de les ciències de la terra a Tremp

dimarts, 30 de juliol del 2013

http://www.ajuntamentdetremp.cat/ca/noticies/primer-campde-treball-internacional-sobre-geologia-a-tremp-1/image_mini
Imatge Ajuntament Tremp
TREMP.- Aquesta tarda a les 19h se celebrarà a les escoles de VIlamitjana el comiat de 24 joves que han estat treballant en el camp de les ciències de la terra. Aquest projece internacional portava joves de molts països com per exemple de Txèquia, Rússia, Marroc, Alemanya o Japó.  Durant 15 dies els nois i noies han treballat de valent per adequar els accessos al jaciment paleontològic d’Orcau, millorar l’entorn de l’ermita de St. Bartomeu a Vilamitjana i senyalitzar el punt d’observació del geòtop de l’esllavissada de Puigcercós.



A part de treballar en aquest àmbit, els joves han gaudit a la piscina municipal de Tremp, amb les propostes de les Nits a la Fresca i de l’entorn natural del municipi.
Aquest camp de treball ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tremp, l’EMD de Vilamitjana i la Fundació Catalana de l’Esplai.
Provablement es repetirà en els propers anys seguint traçant una línia de treball entorn les ciències de la terra.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks