Periodisme Juvenil

Tortosa està preparada per possar en marxa la XVII Festa del Renaixement

dilluns, 2 de juliol del 2012

Aviat s’estrenarà la XVII Festa del Renaixement a la ciutat de Tortosa. Una festa que amb l'actual context de situació econòmica a patit una davallada, reduint el pressupost, que enguany ha estat de 180.000€. Tot i això l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha dit que no hi ha cap canvi important, i que aquesta festa continuarà gaudint de l'esplendor de sempre, inclús superar les expectatives d'aquest any. Però tant l'alcalde, com el regidor de Festes,  Domingo Tomàs, han anunciat que per tenir la graella d'espectacles, es tindrà que pagar 1,5€. Taxa que asseguren que és simbòlica, i ho justifiquen com una forma de fer participar als ciutadans ha poder continuar amb la Festa del Renaixement. 

Un total de 4 espectacles de pagament, i més de 60 espectacles pels carres de la ciutat es podran gaudir en aquesta nova edició de la festa tradicional. El ja habitual acte de "La Taverna d'Enrico", tindrà lloc a les Avançades de Sant Joan, un espai més que consolidat, segons el regidor de Festes. Els altres tres espectacles seran "El Mercader de Venècia", "La Cantina dels Galifardeus", i "Zuvi Verum". Aquest últim espectacle es realitzarà a la Plaça Sant Joan, reformada recentment. L'alcalde de Tortosa considera que s'està rehabilitant el nucli antic de la ciutat de Tortosa, aconseguint, any rere any, que cada espai reformat del nucli antic es converteix en un escenari de la Festa del Renaixement.

El pregó d'aquesta nova edició de la Festa del Renaixement el farà el Secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí Blanch, i la inauguració del Taulell al Carrer l'inaugurarà el tortosí Xavier Grau Sabaté, delegat a Catalunya  de la ONCE. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks