Periodisme Juvenil

El PSC de Tortosa demana que el transport escolar sigui gratuït

dimarts, 31 de juliol del 2012

El portaveu del PSC a Tortosa, Antoni Sabaté, ha presentat aquest dimarts al matí, una moció que insta al Consell Comarcal del Baix Ebre que continuï prestant un servei de transport escolar gratuït per aquells alumnes de Campredó, Vinallop i Bitem que siguin matriculats en els instituts de la ciutat de Tortosa.
Aquesta moció ve a causa de que les comunitats educatives d'aquests nuclis han estat alertades des de que a partir del proper curs 2012-2013 no es podrà atendre la gratuïtat en el transport escolar.

Antoni Sabaté explica que aquestes diferents pedanies i EMDs estan allunyades del nucli de Tortosa on estan ubicats els centres educatius de secundaria i que desplaçar-se els suposa un cost addicional a les famílies. Per tant des del grup municipal del PSC de Tortosa es considera que el transport ha de ser gratuït ja que no és tracta d'una elecció de les famílies sinó l'única opció que l'administració els ofereix.
Imatge: PSC Ebre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks