Periodisme Juvenil

Jordi Casanova (PxC) renúncia a la política després de la derrota a Tortosa

dilluns, 25 de maig del 2015

TORTOSA.- El fins ara regidor del PxC a Tortosa, Jordi Casanova, ha renunciat a la política i a la seva vida en les xarxes socials després de la patacada electoral a Tortosa. Després dels 791 vots l'any 2011 passen a 246 en aquestes municipals. 
El partit xenòfob que s'havia instaurat amb un regidor al municipi, no aconsegueix representació alguna aquest 2015. Per aquest motiu, Casanova ha anunciat a través de Facebook que pel moment deixa la política i la seva activitat per "reposar". Però assegura que tornarà si els tortosins/es li ho demanen i si compta amb un gran equip darrera. 
El líder del PxC a Tortosa ha dit en la mateixa publicació que els tortosins han preferit opcions més radicals i "perroflautes" tenint en compte que el seu partit també se situa a la radicalitat d'extrema dreta i xenòfoba. 

Casanova no ho ha tingut fàcil. Li ha passat factura ser el partit que va en contra dels immigrants i relacionar tot els temes amb aquest sector de la població i considerar-los el problema en molts d'àmbits. La resta de regidors del consistori i també els mitjans de comunicació han intentat evitar que el seu missatge s'escoltés a Tortosa. 

Sigui com sigui, desapareix pel moment un partit xenòfob que sembrava l'odi entre els ciutadans i ciutadanes. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks