Periodisme Juvenil

Es manté el 9N "amb totes les seves conseqüències"

dimecres, 5 de novembre del 2014

ESPECIAL CONSULTA.- El 9N és manté. Així ho va comunicar aquest dimarts el portaveu del Govern, Francesc Homs, en una roda de premsa. D'aquesta manera, es desobeeix la decisió del Tribunal Constitucional que va acceptar el recurs de l'Estat espanyol. Homs va dir que "tot està apunt pel 9N i el Govern manté el procés participatiu amb totes les seves conseqüències", frase que va repetir posteriorment a totes les preguntes dels periodistes ja que assegurava que la resposta servia per totes les qüestions. No va quedar clar, per tant, de quina forma es podrà celebrar el 9N. El portaveu del Govern va dir que no entenia com el TC els prohibeix el 9N basant-se amb "alguna cosa que no estan fent" en referència a l'aplicació del decret de la consulta que va signar el President, Artur Mas. 

D'altra banda, Francesc Homs, va explicar que el president de la Generalitat, Artur Mas, convocarà al Pacte Nacional pel Dret a Decidir "perquè ara més que mai cal defensar tots junts amb autodeterminació drets tan elementals com és el de llibertat d'expressió dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya.". 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks